استشمام بوی کیفیت عسل عناب در حاشیه خلیج فارس

عسل عناب محصولی است که تنها در خراسان جنوبی تولید می‌شود و به واسطه کیفیت و طعم خوب، در خارج از ایران هم مشتری دارد.

این روز‌ها جنب و جوش زنبورداران در سطح زنبورستان‌های خراسان جنوبی افزایش یافته و در آستانه فصل گرما، برداشت عسل عناب آغاز شده است.

تمام ایران را هم که بگردیم نمی‌توانیم در آن عسل عناب بیابیم مگر در خراسان جنوبی که به واسطه شرایط اقلیمی، تنها تولید کننده عسل عناب در سطح کشور است.

اگر چه کمبود بارش‌ها و خشکسالی‌های متعدد در خراسان جنوبی به بسیاری از محصولات کشاورزی استان خسارت وارد کرده، اما کیفیت و طعم عسل عناب روز به روز بهتر می‌شود.

عسل عناب، نمادی برای کشاورزی خراسان جنوبی

یوسفی رئیس اتحادیه زنبورداران خراسان جنوبی می‌گوید: عسل عناب و زرشک به عنوان نماد‌های کشاورزی خراسان جنوبی شناخته می‌شوند که در کنار سایر محصولات کشاورزی استان، حرفی برای گفتن دارند.

شیری یکی از زنبورداران خراسان جنوبی که این روز‌ها مشغول برداشت عسل عناب است، می‌گوید: عناب محصولی راهبردی در خراسان جنوبی است و برای تولید عسل استفاده می‌شود.

او اضافه می‌کند: عسل‌های پارسال همگی به فروش رسیده اند و امسال عسل جدید و با کیفیت‌تر را وارد بازار می‌کنیم.

شیری می‌گوید: شرایط اقلیمی خراسان جنوبی باعث شده است تا غلظت و طعم عسل عناب در خراسان جنوبی بسیار عالی باشد.

گویا بوی کیفیت عسل عناب خراسان جنوبی به حاشیه خلیج فارس رسیده و قطر و عمان آن را استشمام کرده اند و اکنون مشتری ثابت این محصول ارزشمند هستند.

عسل عناب علاوه بر آنکه خون ساز است، ضد حساسیت بوده و تقویت کننده حافظه و کبد است.

برداشت عسل عناب در خراسان جنوبی تا یک ماه دیگر ادامه دارد و پس از بسته بندی محصول، در بازار‌های داخلی و خارجی عرضه خواهد شد.

چندی پیش هم عسل بهاره زرشک در خراسان جنوبی برداشت شد که این عسل برای تصفیه کبد و تنظیم فعالیت‌های صفراوی موثر است.

در خراسان جنوبی هزار و ۸۰۰ نفر در ۹۳۵ زنبورستان مشغول به فعالیت اند.

 

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

 

0
قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *