مدیر کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: آموزشگاه خیر ساز خاندان فریدی شهر خوسف با حضور معاون استاندار به بهره برداری رسید.
محمدعلی واقعی، صبح امروز اظهار کرد: این آموزشگاه در زمینی به مساحت2 هزار و 450 متر مربع و زیر بنای 708 متر احداث و به بهره برداری رسیده است.
وی با اشاره به مشارکت 300 میلیونی خیرین در احداث و تکمیل این طرح آموزشی، تصریح کرد: برای احداث، تکمیل و تجهیز این آموزشگاه مبلغ 2 میلیارد و 470 میلیون تومان از محل اعتبارات اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تأمین و هزینه شده است.
مدیر کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی، اضافه کرد: با بهره برداری از این طرح آموزشی تعداد 150 دختر دوره اول ابتدایی شهر خوسف از مزایای آن برخوردار شدند.
دبیر شورای آموزش و پرورش خراسان جنوبی، کمبود فضای آموزشی را یکی از چالش های اساسی آموزش و پرورش به یژه در مرکز استان دانست و ابراز داشت: ساختمان مدارس سرمایه ی ملى و میراث فرهنگی است لذا باید از آن ها خوب نگهدارى کرد و در صورت نیاز، با تعمیر و مرمت آنها، عمر مفید ساختمانها را افزایش داده و از امکانات موجود، حداکثر بهرهورى را بهعمل آورد.
مدیر کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی، با اشاره به جایگاه حساس مدارس در میان سایر ساختمان های عمومی، خاطر نشان کرد: مدارس مکان مقدس فراگیرى علم و دانش و پایگاه رشد و تعالى جامعه هستند که در بافت شهرى همچون سلول زنده به حیات خود ادامه مىدهند.
وی، با بیان این که تحول در نظام مدیریت آموزش و پرورش موضوع اساسی نظام تعلیم و تربیت است، عنوان کرد: آموزش و پرورش به عنوان نظامی اجتماعی نیازمند مشارکت و همکاری همه اجزای نظام است و این نظام بدون مشارکت موثر مردم و کارکنان در ابعاد علمی، فرهنگی، اقتصادی و عاطفی نمی تواند فرایند تعلیم و تربیت را به خوبی عملی سازد.
واقعی، با تاکید بر اجرای سند تحول بنیادین در مدارس استان؛ یاد آور شد: تحول نیازمند نواندیشی هایی در باز تعریف آرمانها، اهداف، نتایج و دستاوردهای آموزش و پرورش است که از طریق استقرار یک نظام فلسفه ی دقیق، علمی و مبتنی بر هویت ملی و دینی کشور امکان پذیر می شود.
وی اضافه کرد: از این رو در نظام آموزشی، پویایی نظام می تواند از یک سو، از تغییر و اصلاح و نوآوری آغاز و با تاثیر بر ارتقای نظام به نقطه غایی خود یعنی تحول در نظام آموزشی ختم شود و از سوی دیگر، می تواند با تحول رویکردهای نظری و باز تعریف آرمانها و دستاوردهای نظام آموزشی، منجر به تغییر، اصلاح و نوآوری شود تا بدان وسیله ارتقاء نظام آموزشی حاصل آید.
منبع:اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی