مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای خراسانجنوبی:
تردد در محورهای مواصلاتی خراسانجنوبی ۲۵ درصد کاهش یافت
بیرجند– مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای خراسانجنوبی گفت: اسفندماه سال ۹۸ جابه جایی مسافر ۴۵ درصد و تردد وسائل نقلیه ۲۵ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش داشته است.
اسدالله جلالزاده در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهارکرد: با توجه به توصیهها و تأکیدات پزشکان و صاحب نظران مبنی بر لغو مسافرتها توسط مردم عزیز کشورمان در راستای کاهش شیوع ویروس کرونا شاهد کاهش این مسافرتها در اسفندماه در محورهای مواصلاتی خراسانجنوبی بودیم.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای خراسانجنوبی بیانکرد: در اسفندماه سال ۹۸ و روزهای منتهی به سال نو به طور متوسط میزان آمار مسافر در خراسانجنوبی نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن حدود ۴۵ درصد کاهش داشته است.
جلالزاده در زمینه میزان کاهش ترددها در محورهای مواصلاتی استان نیز گفت: همچنین میزان تردد وسائل نقلیه در محورهای مواصلاتی خراسانجنوبی نیز در مدت ذکر شده حدود ۲۵ درصد کاهش داشته است.
وی یادآور شد: امیدواریم با همدلی و همکاری همه مردم خراسانجنوبی و رعایت مسائل توصیه شده توسط مسئولان و متولیان وزارت بهداشت شاهد کاهش شیوع ویروس کرونا در خراسانجنوبی و کل کشور باشیم.
/مهر