تولید ۲هزار تُن گوشت مرغ در مرغداری‌های خراسان جنوبی

مدیرکل دامپزشکی استان گفت: این مقدار گوشت از کشتار یک میلیون و 109هزار و 703 قطعه مرغ تولید شد.
اصغرزاده افزود: در این مدت 2میلیون و 270هزار قطعه جوجه ریزی در واحد‌های پرورش مرغ در استان انجام شد.
وی دوره پرورش مرغ در واحدهای پرورشی را 45روز اعلام کرد و گفت: به طور میانگین هر واحد مرغداری در سال ۳تا۴ دوره جوجه ریزی دارد.
مدیرکل دامپزشکی استان گفت: مرغ تولیدی مازاد بر نیاز داخل استان به استان‌های همجوار ارسال می‌شود.
وی افزود: هم اکنون مرغ تولید شده در واحد‌های مرغداری استان در ۳کشتارگاه طیور در شهرستان‌های بیرجند و قاین کشتار می‌شوند.
هم اکنون 757واحد مرغداری گوشتی و 55واحد مرغداری تخم گذار و پولت در خراسان جنوبی فعال است.
منبع: خبرگزاری صداوسیما
Click to rate this post!
[Total: Average: ]
مطالب مرتبط  مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی: فروش گونه‌های جانوری و گیاهی ممنوع
قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.