طبس، سردمدار کیفیت آنغوزه در جهان

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی گفت: آنغوزه طبس بهترین کیفیت را در جهان داراست.

نصرآبادی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی گفت: در خراسان جنوبی ۱۰۰ هزار هکتار رویشگاه گیاهان دارویی وجود دارد که ۸۰ هزار هکتار از آن‌ به آنغوزه اختصاص دارد.

او گفت: غیر از خراسان جنوبی در چند استان دیگر نیز آنغوزه شیرین وجود دارد، اما شهرستان طبس در خراسان جنوبی قطب رویش این محصول بوده و از لحاظ کیفیت نیز در جهان حرف اول را می‌زند.

نصرآبادی گفت: علاوه بر طبس در شهرستان‌های بشرویه، قاین، فردوس و نهبندان نیز این گیاه دارویی به عمل می‌آید.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی گفت: ۶۵۰ آنغوزه گیر یا بهره بردار آنغوزه در خراسان جنوبی مشغول به فعالیت هستند و برداشت آنغوزه را در ۲۲ رویشگاه استان انجام می‌دهند.

او گفت: به طور متوسط هر سال ۴۰ تن کِشته و شیرآبه آنغوزه از سطح مراتع خراسان جنوبی برداشت می‌شود که ۷۵ درصد آن در شهرستان طبس به عمل می‌آید.

 

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

Click to rate this post!
[Total: Average: ]
مطالب مرتبط  آغاز تدوین بانک جامع اطلاعاتی صنعتگران صنایع دستی شهرستان بیرجند
قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.