کاهش تپش قلب با تخم شربتی

تخم شربتی یا گیاه بالنگو، مقوی قلب بوده، برای رفع وحشت و خفقان همراه با گلاب کاربرد دارد و برای دلپیچه و شکم روی مؤثر است.

مدیر مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی گفت: بالنگو با نام‌های دیگر بالنگوی شهری و بالنگوی شیرازی و تخم شربتی، گیاهی است با طبیعت گرم و مرطوب و تر، که خیسانده دانه آن خنک کننده و آرامبخش بوده و مسکن درد است.

حسین راغ آرا با اشاره به اینکه خیسانده دانه این گیاه نفخ معده را از بین می برد و یبوست را رفع می‌کند افزود: بالنگو، مقوی قلب بوده، برای رفع وحشت و خفقان همراه با گلاب کاربرد دارد و برای درمان کولیت و اسهال خونی همراه با گلاب مفید و برای دلپیچه و شکم روی مؤثر است.

وی گفت: برای بیماری صرع و درمان غش یک سوم لیوان گلاب، دو سوم آب جوش، یک قاشق چای خوری تخم بالنگو را مخلوط کرده و ناشتا مصرف می‌شود، برای شیرین کردن این مخلوط می‌توان از عسل استفاده کرد.

مدیر مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با بیان اینکه گیاه بالنگو مقوی قلب و مغز است و باعث کاهش تپش قلب می‌شود افزود: این گیاه سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند و به دفع ترشحات برونش و سینوس‌ها کمک می‌کند، همچنین برای درمان سرفه‌های خشک تخم بالنگو، قدومه و ریحان از هر کدام ۱۰گرم را باهم مخلوط کرده و ۳دقیقه ملایم جوشانده و در نهایت با عسل شیرین می‌ کنند.

منبع: خبرگزاری صداوسیما
قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *